IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян разбуни духовете с тоалета си във Ватикана

1 юли 2021 10 30

Потребителите в социалните мрежи никак не харесаха стила на звездата

Снимка: Getty

Всички знаем, че преди да заминем на ваканция в чужда страна, трябва да разберем какво ни е позволено да правим и какво – не. Най-много внимание се обръща на начина, по който да се облечем или пък как да носим косата си. Когато влизаме в различни институции, е добре да видим дали не трябва да покриваме част от тялото или лицето си, за да не обидим местните култура и традиции.

Тези правила важат за всички, без значение дали си риалити звезда, известен актьор или просто обикновен турист. А когато си със статут на известна личност, трябва да бъдеш още по-внимателен към определени норми, защото всяка твоя стъпка се следи изкъсо и критиките могат да завалят като порой.

Наскоро Ким Кардашян изпита силата на социалните мрежи, след като се появи с леко странно облекло при посещението си на Ватикана. От няколко дни звездата обикаля из Италия, като вече разгледа Колизеума, опита от местната кухня и се разходи из вечерните улици на страната. И докато тоалетът ѝ преди няколко дни беше високо оценен от фенове и модни критици, то този за дома на папата никак не се хареса на публиката.

Кардашян беше забелязана да носи дълга бяла рокля с паднало рамо, която имаше няколко изрязани части около торса. Две парчета плат, свързани в едно в средната част на тялото, разкриваха малко повече, отколкото е позволено във Ватикана. В допълнение към това, тоалетът беше почти прозрачен, което още повече разгневи потребителите. Роклята беше придружена от сандали на висок ток и слънчеви очила.

„Това, че си Кардашян не значи, че можеш да носиш всичко, което си поискаш. Имай малко уважение и се облечи както трябва!“, „Пълна липса на уважение към мястото, което посещава“, „Не е елегантно и не е подходящо. Просто поредният опит за привличане на вниманието!“, „Беше по-облечена, когато посети Доналд Тръмп в Белия дом. Роклята е хубава, но не е подходяща за среща с папата!“, са само част от коментарите в социалните мрежи.

Според DailyMail, във Ватикана има основен дрескод, който трябва да се спазва от посетителите. Той е особено стриктен при посещението на базиликата „Свети Петър“ и музеите на Ватикана, включително Сикстинската капела. Кардашян обаче явно не се интересува от правилата и реши да наруши по-голямата част от тях. След като критиките в социалните мрежи станаха непоносими, човек от екипа на Ким заяви, че тя се е покрила с черно кожено яке, за да уважи правилата във Ватикана.

Според източник, Ким е била придружена от Кейт Мос и дъщеря ѝ Лила при посещението си на Ватикана. Групата е получила частна обиколка, която е продължила два часа и половина. „Всички изглеждаха като добри приятели, които имат много общи теми. Когато пристигнаха във Ватикана, бяха посрещнати от служители, които ги прегърнаха“, казва свидетел пред E!News. Трите дами са се насладили на красотата на Ватикана, научавайки историята ѝ и снимайки произведенията на изкуството.

Оказва се, че Кейт Мос и Ким се познават от много време, след като се запознават на рождения ден на дизайнера Рикардо Тиши. „Изглеждаха така, че се наслаждават на времето си заедно и постоянно си говореха“, казва източник за обиколката им из Италия. Кейт е носела черна рокля, комбинирана с черно сако, черна чанта и слънчеви очила. Дъщеря ѝ Лила заложи на малко по-цветен тоалет, избирайки синя рокля с черно сако.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Ким, Кейт и екипът им разгледали няколко самостоятелни стаи, включително 500-годишния офис на папата и обширния архив на всички папски дрехи, датиращи от 1500-та година. „Ким и Кейт дори успяха да загасят някои от лампите и да заключат вратите, когато охраната затвори Сикстинската капела“, допълни източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Явно само мъжа в рая е имал право да не му цензурира името!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар